Welke RVS hygiëne boiler past bij uw duurzame oplossing?

 

Er zijn verschillende types leverbaar van de RVS hygiëne boiler. Zo zijn er horizontale en verticale modellen, verschillende capaciteiten en boilers met een enkele spiraal of een dubbele spiraal. Zo is er voor iedere situatie een goede duurzame oplossing te realiseren met de RVS hygiëne boiler. De Nexus™ boilers en opslagvaten voldoen aan de hoogste eis van het PED “de richtlijn Drukapparatuur 97/23 / EG” CE-certificaat nr PCIN080617 en ETL- certificaat. Met geavanceerde lastechniek, hebben de boilers een hoog duurzaam kwaliteitsniveau en een uitmuntende weerstand tegen corrosie. Kenmerken RVS duplex: 23% Chroom, 4% Nikkel, Molybdeenvrij duplex roestvrij staal. De legering 2304 heeft vergelijkbare anticorrosie eigenschappen als de RVS 316L. Echter, de mechanische eigenschappen zoals de rekgrens, zijn twee keer zo hoog als die van RVS 304 & 316L.

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (1x RVS wave-wisselaar)

De PAWT/LE1 (verticaal) en de PAWT-H/LE1 (horizontaal) boiler kunt u goed combineren met verwarmingsketels en solarinstallaties. De PAWT-H is ook te combineren met een warmtepomp. Door het gebruik van de warmtewisselaar in de boiler is het mogelijk om een groot tapwatercomfort te realiseren. De Solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat uw bad in mum van tijd gevuld is en maken het mogelijk om op meerdere punten tegelijk warm water te tappen. Zo heeft u overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De PAWT/LE1 (verticaal) is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 1000 liter. De PAWT-H/LE1 (horizontaal) is leverbaar in 200 liter en 300 liter.

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (1x RVS wave-wisselaar)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is

 


 

Duplex 2304 RVS hygiëne boiler (tank in tank principe)

Met de PMWT tank-in-tank boiler is het tapwatervat volledig omsloten door een extra mantel. Door tussen de buitenwand van het tapwatervat en de binnenwand van de boiler een verwarmingsmedium te laten circuleren, vindt de warmteoverdracht plaats en wordt het tapwater in de tapwatervat  verwarmd. Dit noemt men het tank in tank principe en hierbij geldt als voordeel dat er nog steeds warmte wordt overgedragen als de primaire warmtebron al is gestopt. Dit vergroot de nuttige warmteinhoud van de boiler en beperkt het aantal starts en stops van de primaire warmtebron. Doordat de buitenmantel uitstekend is geïsoleerd, is het warmteverlies zeer gering. De PMWT tank-in-tank boiler is leverbaar met een inhoud van 300 liter tot en met 600 liter. 

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (tank in tank principe)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is

 


 

Duplex 2304 RVS hygiëne boiler (2x RVS wave-wisselaars)

Met de PAWT/ LE2 (verticaal) en de PAWT-H/LE2 (horizontaal) hygiëne boiler kunt u goed combineren met verwaringsketels, warmtepompen en solarinstallaties, pellet en houtkachels. In deze boilers zitten 2 warmtewisselaars hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van meerdere warmtebronnen. Het is het mogelijk om een groot tapwater comfort te realiseren - zonder dat u een krachtige cv-ketel heeft. De hygiëne boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat uw bad in een mum van tijd gevuld is, en maken het mogelijk om op meerdere punten tegelijk warm water te tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water. De PAWT/LE2 (verticaal) is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 1000 liter. De PAWT-H/LE2 (horizontaal) is leverbaar in 200 liter en 300 liter.

 

Duplex 2304 RVS tapwater boiler (2x RVS wave-wisselaars)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is