RUIMTE VERKOELEN MET MONOBLOCK AIRCO INNOVA 2.0

 

Door de binnen-en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 monoblock airco eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen. De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de muur op variabele hoogten. Hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen als verwarmen en ontvochtigen.

Wat is een (airco) monoblock?

De INNOVA 2.0 airco monoblock maakt gebruik van de zogenoemde Inverter (modulerende) technologie waarmee deze de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast het koelen is de INNOVA 2.0 tevens in staat om de ruimte te verwarmen met efficiënte lucht / lucht warmtepomp technologie. Met een diepte van 165mm is de INNOVA 2.0 zeer slank en het fraaie moderne design maakt de INOVVA 2.0 geschikt voor ieder interieur. De INNOVA 2.0 is geschikt voor ruimten tot ca. 48m² (130m³), afhankelijk van het model en de omstandigheden.

De INNOVA 2.0 design Airconditioner maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk daar waar plaatsing van een traditionele airco met binnen- en buitenunit, onpraktisch, prijzig en (esthetisch) onwenselijk is. Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel Koelen, Verwarmen en Ontvochtigen. Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit. De airconditioner is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening maar ook via een smartphone, tablet of computer met de INNOVA app, hiermee kun je het toestel vanuit een andere ruimte / kamer of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in een hotel, een restaurant of een kantorencomplex.

                     Standaard Oplossing                                 Standaard Oplossing zonder buiten unit                                INNOVA 2.0 Monoblock 

Koelen, Verwarmen en Ontvochtigen

De INNOVA 2.0 kan de lucht koelen (max. 2.6kW). Naast koelen is de INNOVA 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een
efficiënte manier te verwarmen (max. 2.64kW), hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht
onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de INNOVA 2.0 met de ontvochtigings functie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.

Naast koelen is de INNOVA 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij zeer lage temperaturen (tot -10 °) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de INNOVA 2.0 met de ontvochtigings functie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.

INNOVA 2.0 airco; de beste monoblock airco

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is deze monoblock airco zeer stil. Het geluidsniveau is van vergelijkbaar nieveau als een gangbare airco met buitenunit. De INNOVA 2.0 is geschikt voor ruimten tot ca. 48m² (130m³), afhankelijk van het model en de omstandigheden.

Monoblock airco zonder buitenunit

De INNOVA 2.0 design Airconditioner maakt het gebruik van een vast airconditioner mogelijk, daar waar plaatsing van een traditionele airco, met binnen- en buitenunit, onpraktisch, prijzig en / of esthetisch onwenselijk is. In deze gevallen (en meer) is een monoblock airco zonder buitenunit de ideale oplossing.

Modern Design

Met een diepte van slechts 165mm is de INNOVA 2.0 zeer modieus en kan het eenvoudig in elk interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.

Stille Werking

Door toepassing van de meest hoogwaardige componenten, dempingsmaterialen en -technieken is de INNOVA zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fan motoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fan snelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden.

Laag Energie verbruik

De modulerende werking en de BLDC fan motoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, zal de ruimte sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energie verbruik op temperatuur gehouden worden.

Eenvoudige installatie

De INNOVA 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig, Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.

Eenvoudige bediening

De INNOVA 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandsbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.

Bediening op afstand met uw smartphone, tablet 

De INNOVA 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de INNOVA 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.

Nachtmodus

De INNOVA 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 6 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaats van te dalen.

Zelfsluitende kleppen

Als de airconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen  voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking. Tevens zijn er optioneel luchtroosters beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Winkelmandje
0 item(s) - € 0,00