Bij het verduurzamen van een woning of bedrijfspand is het belangrijk om dit te doen op basis van feiten en gedegen advies.
warmtevraag per woning en of bedrijfspand. Iedere situatie is immers anders. en daarnaast  zijn veel verschillende mogelijkheden, oplossingen en energie besparende installaties. Bovendien verschilt de Interresse? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op om je bij te laten praten.  
 

Projectmatige calculatie:

Door de simulatie software van Vela Solaris (Polysun) zijn wij in staat om U zo goed mogelijk te adviseren in het ontwerp van de energie besparende installatie. Polysun vereenvoudigd en versnelt het systeem ontwerpproces aanzienlijk en helpt bij de dimensionering. Polysun berekent de economische energie besparingen en creeert proffesionele rapporten die nodig zijn voor de subsidie aanvragen. Betrouwbare opbrengst prognoses, en eenvoudige optimalisatie van bestaande en nieuwe installaties. De unieke combinatie van theorie en praktijk biedt U de zekerheid dat uw investering in de duurzame energie besparende installatie leidt tot een gezonde realisatie en exploitatie. 

Ontwerp & engineering:

Na een gedegen advies wilt u natuurlijk stappen ondernemen om daadwerkelijk energie te gaan besparen en of op te wekken.
INSTALLTEK zet het advies om in een technische ontwerp tot realisatie, waarmee de installateur direct aan de slag kan. Door onze ervaring op het gebied van energie techniek zijn wij in staat uw wensen te verwoorden in een technisch ontwerp.

INSTALLTEK gaat geen uitdaging uit de weg en helpt u de juiste keuzes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel vandaag nog voor een deskundig advies.  

Installatie & relisatie:

Naast het deskundig adviseren en engineeren van termische energie besparende systemen kan INSTALLTEK u ook ondersteunen bij de realisatie van uw installatie. Wij begeleiden het traject van ontwerp tot realisatie en zorgen ervoor dat de installaties worden geinstalleerd zoals ze door ons daadwerkelijk zijn ontworpen. Zo bent u als klant volledig ontzorgd. Daarnaast werken wij uitsluitend met hooggekwalificeerde producten, zo bent u verzekerd van kwaliteit en hoeft u zich geen zorgen te maken over een succesvolle realisatie.
Ge├»nteresseerd ? Neem gerust contact met ons op.