Welke Glasslined boiler past bij uw duurzame oplossing?

Er zijn verschillende types leverbaar van de Glasslined boiler. Zo zijn er horizontale en verticale modellen, verschillende capaciteiten, boilers met een enkele spiraal of een dubbele spiraal en een boiler met een extra lange spiraal. Zo is er voor iedere situatie een goede duurzame oplossing te realiseren met de Glasslined boiler. De Nexus™ Glass-lined Solar boilers en opslagvaten staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze boilers en opslagvaten zijn geschikt voor gebruik in huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen voor de productie en opslag van sanitair warm water. Het emailleren van de boilers en opslagvaten gebeurd in eigen beheer t/m 5000 liter tanks middels een speciaal proces dat garantie bied aan een uitzonderlijke weerstand tegen verschillende soorten corrosie. Het gehele proces wordt automatisch en elektronisch gestuurd en gecontroleerd. Elke boiler en of opslagvat wordt vervolgens getest volgens de strenge criteria van de DIN 4753 richtlijnen.

 

 

Glasslined solar boiler (1x Glasslined warmtewisselaar)

De BSV tapwater boiler (verticaal) en de BSH tapwater boiler (horizontaal) zijn goed te combineren met een solar installatie, een verwarmingsketel of elektrisch element (optie) als naverwarmer. Wanneer de zon schijnt zorgt de glasslined warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De Solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat u op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BSV boiler (verticaal) is leverbaar met een inhoud van 150 liter tot en met 2000 liter. De BSH boiler (horizontaal) is leverbaar in 100 liter tot en met 300 liter.

 

Glasslined solar boiler (1x Glasslined warmtewisselaar)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is


 

 

Glasslined solar boiler (2x Glasslined warmtewisselaar)

De BST solar boiler is goed te combineren met een solar installatie een verwarmingsketel, een pallet of houtkachel of een elektrisch element (optie) als naverwarmer. In deze boilers zitten 2 warmtewisselaars hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van meerdere warmtebronnen. Wanneer de zon schijnt zorgt de glasslined warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De Solar boilers van Nexus™ zorgen ervoor dat u op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BST boiler is leverbaar met een inhoud van 200 liter tot en met 2000 liter.

 

Glasslined solar boiler (2x Glasslined warmtewisselaar)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is


 

 

Glasslined warmtepomp/tapwater boiler (1x Glasslined spiraalwisselaar)

De BSP Tapwater boiler heeft een extra lange warmtewisselaar en is goed te combineren met een warmtepomp, een verwarmingsketel, een pallet of houtkachel of een elektrisch element (optie) als naverwarmer. Wanneer de warmtepomp werkt of de houtkachel brand dan zorgt de extra lange, hoog rendement, warmtewisselaar ervoor dat het tapwater in de boiler in mum van tijd, de juiste temperatuur bereikt. De tapwaterboilers van Nexus™ zorgen ervoor dat u op meerdere punten tegelijk warm water kunt tappen. Zo heeft u, overal en snel een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking. De BSP boiler is leverbaar met een inhoud van 300 liter tot en met 1000 liter.

 

Glasslined warmtepomp/tapwater boiler (1x Glasslined spiraalwisselaar)  / zie onze webshop voor de verschillende mogelijkheden 

Subsidie is mogelijk als u een zonneboilerset aanschaft waar dit product onderdeel van is