Over Installtek

Ooit begonnen als traditioneel installatiebedrijf, nu een specialist in thermische duurzame energie besparende systemen. Onze klanten zijn particulieren met eigen woningbezit, bedrijven die actief zijn in de woningbouw of de utiliteitsbouw, industrie en semi overheid. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren bij het kiezen van de juiste duurzame oplossing en het efficiënt organiseren van het installatieproces. Dit doen we door de energie besparende installaties volledig geïnstalleerd en op tijd te leveren.

Klangerichtheid, continuïteit en kwaliteit vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Iedere dag doen wij ons uiterste best om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Hierbij ligt de nadruk op het geven van deskundig advies, het kiezen van de juiste energie besparende oplossing, het ontwerpen, het tekenen en het installeren van de gezamelijk gekozen installatie. Om de nieuwste ontwikkelingen en de behoefte van de hedendaagse markt te kunnen blijven aanbieden stemmen wij ons assortiment continu af met onze strategische partners. Daarnaast organiseren wij regelmatig informatie avonden in onze showroom om de nieuwste installaties ten toon te stellen om zo gezamelijk op de hoogte te blijven van de technologiesche ontwikkelingen. 

Wilt u weten wat Installtek voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op, bel 088-0047600 of stuur mail naar info@installtek.nl.

         

Bezoek onze showroom

Wilt u zich laten inspireren op het gebied van zelf energie opwekken en gasloos wonen? U bent van harte welkom in onze showroom. Hier presenteren wij een groot deel van onze producten en energie besparende oplossingen. Samen met u kunnen we dan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw warmtevraag. Wanneer u in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard.
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Adviesgesprek uitsluitend op afspraak 

Installtek
Gooilandseweg 2
1381 HR Weesp
 

 

 

Bij het verduurzamen van een woning of bedrijfspand is het belangrijk om dit te doen op basis van feiten en gedegen advies.
warmtevraag per woning en of bedrijfspand. Iedere situatie is immers anders. en daarnaast  zijn veel verschillende mogelijkheden, oplossingen en energie besparende installaties.  

 

Projectmatige calculatie:

Door de simulatie software van Vela Solaris (Polysun) zijn wij in staat om u zo goed mogelijk te adviseren in het ontwerp van de energie besparende installatie. Polysun vereenvoudigd en versnelt het systeem ontwerpproces aanzienlijk en helpt bij de dimensionering. Polysun berekent de economische energie besparingen en creeert proffesionele rapporten die nodig zijn voor de subsidie aanvragen. Betrouwbare opbrengst prognoses, en eenvoudige optimalisatie van bestaande en nieuwe installaties. De unieke combinatie van theorie en praktijk biedt U de zekerheid dat uw investering in de duurzame energie besparende installatie leidt tot een gezonde realisatie en exploitatie. 

 

Ontwerp & engineering:

Na een gedegen advies wilt u natuurlijk stappen ondernemen om daadwerkelijk energie te gaan besparen en of op te wekken.
Installtek zet het advies om in een technische ontwerp tot realisatie, waarmee de installateur direct aan de slag kan. Door onze ervaring op het gebied van energie techniek zijn wij in staat uw wensen te verwoorden in een technisch ontwerp.

Installtek gaat geen uitdaging uit de weg en helpt u de juiste keuzes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel vandaag nog voor een deskundig advies.  

 

Winkelmandje
0 item(s) - € 0,00